Saturday, 31 December 2011

Happy New Year 2012

Aloha everybody..:)
Happy New Year Dude~



Well,tahun 2011 sudah pun berlalu..
Moga2 tahun baru ini hidup kita semakin baik..Amen!
Segala syukur dan Pujian kepada Tuhan .:D
Memandang ni tahun baru kan? Mesti semua orang pun ada azam baru
So,apa la azam baru korang? sharing is caring you know...
Azam tahun baru saya..memandangkan saya baru masuk study nie..ehe
So azam tahun baru saya tak lain tak bukan,iaitu menurunkan berat badan sampai 10kilo
HAHAHAH! sik da la..acah jer tue..gurau bah..buli bah kan?ehe
Azam tahun baru,..study rajin2 .. jadi lebih baik dari yang sudah2..
:)jadi lebih tabah .. tiada congek2 lagik..aha
maklumlah...aku nie..mana penah jauh family
ada pun jauh 2 3 hari jer coz ada kem kat sekolah time sekolah menengah dulu..aha
Tue la..agak susah saya nak menjalani hidup di sini tanpa family
Tapi ku bersyukur gilak la..coz ada classmate ku time form4 form5 join ku ctox
sikda la ku rasa terasing gilak..ada juga yang menemani
So,apa apa pun..goodbye 2011..im gonna miss you
Kalau boleh nak balit semula g tahun 2011 coz..ya la satu2nya tahun aku duduk umah jak2..ehe..goyang kaki kat umah..makan tdo makan tdo
Satu2 nya tahun aku full time bersama family ku..^^
Rindu mereka sesanggat..:(
Kalaulah saya dapat balik miri sekaarang ni..
Saya betul betul ingin balik...kadang2 tue rasa tak tahan sangat kat cni
Bukan sebab org2 di sini tak baik..mereka baik...mesra...
cuma,tu lah...apa org kata? 'Anu bah' bak kata org sabah
apa tue? ANAK MANJA bah..bukan ku kata aku manja la
tapi parent ku padah ku kedak ya walaupun ku sik asa ku manja pun
Sekarang ni kan..ak sorang2 jer di blok D bilik O5-03
So emo2 kedirik la ku ctox..sikda yang menemani
Roommate ku miss DIanne...yer..lupa ku perkenalkan..

~yang baju biru saya..:D yang baju putih my roomate..ehe

Miss Dianne asal dari Sandakan..mrk kata jauh la jugak sandakan dri kk ni
tapi dekat2 sini di Tuaran ada kakak dia tinggal sana
tue la dia asyik balik tiap kali ujung minggu..aku pun sorang2 tiap kali ujung minggu
Bosan doh sorang2 nie..menghadap notebook 1malaysia ni..aha
Aku perlu biasakan diri la sorang2 tiap kali hujung minggu nie..
coz..aku akan macam ni...sampai habiz sem nanti..apa boleh buat taik sudah bulat ...
macam ni la hidup kat negeri org...cdak poli ni pun
apa ker jadahnya tikam aku g kk ni...tikam la g kuching ka..mukah ka...adooiii
aha,..xda la...ku suka g kk ni sebenarnya...tapi tue lah..doa di kabulkan
Dasar tak pandai bersyukur nar ku tox aha.. thanks Lord...:)
Actually..ku sedih ar ni..mok emo2 jak asa dalam bilit tox
ya ku malas sik boleh jak diam sorang2..alu emo..cehhh
minta puji alu arwina wilson ni..
k la..ku sik tauk mok merepek apa gik time tahun baru ni
HAPPY NEW YEAR! SELAMAT TAHUN BARU~

2 comments: