Monday, 16 January 2012

Best Friends

Hey! I miss My Best Friend so Much





Wish to see you all soon.. 18/February/2012 i will be there in Miri :)

Monday, 2 January 2012

Letih~

Hai kawan2...aku letih ar..
Banyak assignment...banyak latihan
Banyak Quiz... Ada kelas ganti lagi*complain mode..ehe
Tapi hari ni aku mok bermalas2aan jak
Malas bah nak fikir pasal semua tue...
Minggu ni..memang meletihkan la..
Selalu tidur lewat..pukul 12 la paling awal ku tdo
Kesian kan...:(
Dah la aku salah masuk kelas ritue
Sepatut nya aku ni Warga DAT1C tapi termasuk kelas DAT1A
Hurmm..What the hell...?!! Salah aku juak ar...
Maybe time majlis suai kenal ri ya ku tersalah dengar
Aku rindu la ngan ex class mate ku DAT1A..
Dah biasa dh ku ngan diaorang...
Dah suka dah ku ngan kelas ya..dah rapat dh ku ngan warga DAT1A tue
Kinek nak..bermula ri hari rabu or selasa ri ya..ku mula masuk kelas DAT1c
Hurm..ok lah orang dalam kelas tue..cuma kan..ku sik biasa ngan cdak
Biasalahkan "STUDENT BARU" aha..
Next Week ada Quiz Computer Application
Quiz Principle of Marketing
Quiz Moral Education
Ada presentation untuk CO-Cum pasal pencegahan kebakaran
Ada presentation untuk computer application..tapi ku blom ada group la
Biasa lah..budak baru..!HAHAH!
OMG!lupa ku..ada latihan moral n account blom buat lagi..hish!
Binggung binggung....!
Setakat ni..semua subjek ok la..cuma yg statistic tue punya subjeck
Damn! boringgggg ar..adeyh!
Banyak ar benda perlu di study..terrer leturer ctox
Satu hari satu chapter di cover..terpaksa jadi fast learner ar tox
tapi kan..beri la ku cuti..hari ni jer..k?
Ku mok online puas2..heheh!ku mok elax puas2
Esok ku struggle betol2..ehe
tapi sebelah petang ku off la...
Mok g Christmas Celebration Reunion CSG..ehe
Sik sabar eyh mok pergi..tapi ku kedak sik da kawan jak pegi
Tapi sikpa..banyak org pergi *kot
Make friend jak lah owh...aku kan bising org nya..
Harap2 sik ar susah mok cari kawan kan>? agaknya la..ehe
Elax ar....baru jak sebulan kat ctox..ehe..
cari banyak kawan..sik la terasa gilak ketiadaan family kan?
ku blom dapat gik geng keras nok sehati sejiwa ngan ku kat ctox
Huhu.. So,terasa sangat la kerinduan pada family aku..
Malam ni pun aku sendirian juga kat bilik nie..
Ya lah..Dianne selalu balik tiap kali hujung minggu..
Tapi ku paham lah..diaorang kan dekat2 jak..
Mun kat Miri ada poli pun..mun ku masok poli miri nang ku balit tiap2 minggu juak
Mode ku malam tox..... Emo ar...
Mun sikda kawan ngan aku..ku memang emo..semua orang kat miri ku ingat
Family,Ivy,Eve,Liny....hurm..Adelyn...rindu ar,,,
Orang yang selalu ada dlm hati ku...
Sejak keblakangan ni..kami jarang ar contact..ku sunyi ar
Tapi sikpa ar kan..aku paham keadaannya juak...
Mok contact nya..ku dh send sms tapi sik di reply
Mok call?? hurm..sms pun xdilayan..mun call takut ku merimaskan nya pulak
Tapi ku bena2 rindu nya la..meski pun kalau mcj sik tauk apa mok cakap
tapi aku...kalau dapat lihat dia dari jauh pun ku dh cukup bsyukur
tapi ..kami jauh.contact pun jarang..apa lagi nak melihat dia kan?
Just ku miss nya jak...sedih ar ku...
Focus study jakla owh...hurmmm..ku letih ar ngan rindu2 ni
Apa2 pun..Thanks sudi skodeng kitaorg punya story..